Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuţi a continuat seria rezultatelor pozitive înregistrate în meciurile de pregătire. La sfârşitul săptămânii trecute, gruparea pregătită de Dorin Goian şi Daniel Bălan a învins la limită, cu scorul de 1-0, pe Gloria Bistriţa, o altă grupare de Liga a III-a, într-un joc test disputat la Vatra Dornei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de atacantul Cătălin Coroamă, cu un şut plasat de la 16 metri. Rădăuţenii şi-au trecut în cont şi alte ocazii de a înscrie, prin Dănilă, I. Plămadă, Stoian, Baicu şi Ionesi, în vreme ce bistriţenii au fost foarte aproape de egalare în minutul 80, atunci când au trimis mingea în bara porţii apărate de Zvoronciuc.

Bucovina a început partida în alcătuirea: Puianu – Alecsandru, Vitu, Mihăeş, Coajă, Bejenar, Ungurianu, Dănilă, Coroamă, I. Plămadă, Netbai. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Zvoronciuc, Antonesei, Ionesi, Stoian, Baicu, Sahlean, Ciobanu, Păiuş.

În primul joc de pregătire din intersezon, rădăuţenii au remizat, 0-0, pe terenul noii promovate în Liga a III-a, Ozana Târgu Neamţ, în timp ce în a doua partidă s-au impus cu scorul de 12-1 în faţa unei echipe de juniori de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, prin reuşitele semnate de Ionesi (3), Coroamă (3), Busuioc (2), Ungurianu (2), Sahlean şi Netbai. În al treilea joc test, disputat la jumătatea săptămânii trecute, la Frătăuţii Vechi, Bucovina a dispus cu scorul de 2-0 de FC Amicii Bruxelles, o formaţie alcătuită din români stabiliţi în Belgia, prin golurile marcate de I. Plămadă şi Alecsandru.

În cadrul pregătirii de vară, jucătorii Bucovinei mai au programate meciuri amicale cu Aerostar Bacău, pe 30 iulie şi pe 17 august, cu Şomuz Fălticeni, pe 3 şi 10 august, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, pe 7 august, şi cu FC II Botoşani, pe 13 august.

Startul ediţiei de campionat 2019-2020 a Ligii a III-a va avea loc pe data de 24 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava