Concert pascal
MOPAN Suceava

Cum Foresta se află deja cu ambele picioare în groapă, nou promovata Bucovina Rădăuți ar putea rămâne singura reprezentantă a județului Suceava în primele trei eșaloane valorice ale fotbalului românesc.
Beneficiind de sprijinul susținut al autorităților locale și avându-l pe fostul mare fotbalist Daniel Bălan pe banca tehnică, rădăuțenii își propun să facă lucruri îndrăznețe la revenirea lor în Liga a III-a. În acest sens, bucovinenii și-au schițat deja programul de pregătire din intersezon. Reunirea lotului va avea loc la începutul săptămânii viitoare, pe 17 iulie. După perioada de reacomodare la efort, echipa va efectua un stagiu de pregătire de 10 zile, în Rădăuți. Bucovinenii au în plan și disputarea a 4-5 meciuri amicale cu adversari din zonă, debutul sezonului oficial urmând să se producă pe 9 august, în cadrul Cupei României.
„În condițiile în care campionatul va începe pe 26 august, există timp suficient la dispoziție pentru a efectua o pregătire de vară bună. Avem în plan și completarea lotului de jucători. Am demarat discuții cu cei de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava pentru aducerea unor juniori de perspectivă, și așteptăm să vedem ce se va întâmpla cu Foresta, pentru aș fi interesat să transfer și de acolo niște tineri jucători”, a declarat antrenorul principal al rădăuțenilor, Daniel Bălan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava