Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuti şi-a stabilit programul de pregătire pe care îl va urma până la reluarea campionatului Ligii a III-a de fotbal. Jucătorii rădăuţeni se vor mai bucura de vacanţă până pe data de 22 ianuarie, când antrenorii Daniel Bălan şi Dorin Goian au programat reunirea lotului. Prima săptămână a pregătirilor de iarnă este destinată reacomodarii jucătorilor la efort, după care, la sfârşitul lunii ianuarie, “alb-albaştrii” vor pleca în cantonament.
“Deocamdată suntem în căutarea unui loc în care să facem stagiul de pregătire centalizată. Nu este încă stabilit nimic, pentru că, pe lângă hotel, ne dorim şi un teren de antrenament în apropiere”, a precizat antrenorul Daniel Bălan.
În privinţa transferurilor, Daniel Bălan vrea întăriri în compartimentul ofensiv. “Suntem în tratative cu mai mulţi jucători, printre care şi un atacant care a evoluat în tur la nivelul Ligii a II-a, un junior de la CSM Paşcani şi câţiva copii de la LPS Suceava. Avem nevoie de mai multă forţă pe faza de atac şi pe axul central al echipei”, a dezvăluit antrenorul Bucovinei Rădăuţi.
La revenirea din cantonament, rădăuţenii vor pune accentul pe meciurile amicale şi pe antrenamentele tehnico-tactice. “În partea a doua a pregătirilor dorim să facem jocuri de verificare din trei în trei zile”, a adăugat Daniel Bălan.
CSM Bucovina Rădăuţi a încheiat turul de campionat pe locul 7 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, la trei puncte de podium. Gruparea rădăuţeană va disputa primul meci oficial din 2018 abia pe 10 martie, în etapa a doua a returului, când va înfrunta, pe teren propriu, liderul clasamentului, Aerostar Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava