Concert pascal
MOPAN Suceava

Campioana judeţului Suceava, CSM Bucovina Rădăuţi, proaspăt promovată în Liga a III-a, va disputa în această vară, două meciuri amicale în compania campioanei raionului Ungheni din Republica Moldova, FCM Ungheni. Primul meci va avea loc sâmbătă, 1 iulie, cu începere de la ora 17.30, pe stadionul Municipal din Rădăuţi, iar returul se va disputa în luna august, în Republica Moldova.

“Această dublă amicală între campioana judeţului Suceava şi campioana raionului Ungheni face parte dintr-un parteneriat pe care Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava îl are cu Asociaţia Regională de Fotbal Ungheni din Republica Moldova. În prima fază a avut loc un schimb de experienţă la nivel de arbitri, în care arbitri din Suceava au oficiat peste Prut şi invers”, a precizat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Organizarea acestor meciuri amicale, primele la nivel internaţional pentru clubul CSM Bucovina, a fost salutată de rădăuţeni.
“Apreciem iniţiativa conducerii AJF Suceava. Va fi o experienţă plăcută pentru noi. Este bine că se întreţin aceste relaţii între fotbalul din Suceava şi cel din Republica Moldova. Cu ocazia meciului de sâmbătă vrem să vedem la treabă şi câşiva jucători tineri din zona Rădăuţiilor, în vederea completării lotului, urmând ca meciul retur de la Ungheni să-l tratăm ca pe un meci de pregătire în vederea startului Ligii a III-a”, a adăugat atacantul rădăuţean Iulian Ionesi.

Liga a III-a va începe în doua jumătate a lunii august. CSM Bucovina Rădăuţi va debuta noul sezon pe 9 august, odată cu primul tur al Cupei României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava