MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți va reveni la antrenamentele pentru pregătirea de iarnă joi, 14 ianuarie. Formația antrenată de Iulian Ionesi, Dragoș Tătar, Marius Lup și Cristi Butnariu și-a format déjà un plan de pregătire care va conține reacomodare la effort, un cantonament și o serie de meciuri amicale.

Formația rădăuțeană va disputa nu mai puțin de 12 meciuri de verificare în această iarnă, până la startul returului urmând să întâlnească echipele LPS Suceava (15 ianuarie), Aerostar Bacău (20 ianuarie), Juniorul Suceava (23 ianuarie și 13 februarie), Hușana Huși (27 ianuarie și 17 februarie), Șomuz Fălticeni (30 ianuarie și 20 februarie), Dante Botoșani (24 februarie și 3 martie), Ceahlăul Piatra Neamț (27 februarie) și grupa de juniori de elită de la FC Botoșani (6 martie).

Bucovina Rădăuți poate ”tura” toate ”motoarele” după ce a primit ”undă verde” în ceea ce privește sprijinul comunității locale. Primarul și viceprimarul municipiului Rădăuți i-au asigurat pe jucători și conducerea tehnică de susținerea lor.

”Mulțumesc Primăriei Municipiului Rădăuți pentru sprijin și doresc să le mulțumesc și tuturor oamenilor din cadrul clubului pentru munca depusă anul trecut. Sper ca suporterii să revină cât de curând în tribune pentru că avem nevoie de ei. Vrem să ne menținem în trioul fruntaș al seriei”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Aflată pe locul III la finalul turului, la egalitate de puncte cu primele două clasate, Știința Miroslava și Foresta Suceava, CSM Bucovina Rădăuți va relua campionatul pe 13 martie, cu un meci în deplasare, cu CSM Pașcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava