Concert pascal
MOPAN Suceava

Întrucât returul Ligii a III-a va debuta pe data de 2 martie, antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan au programat reunirea lotului Bucovinei Rădăuți, revelația Seriei I, pe data de 21 ianuarie. În condițiile în care echipa a avut un parcurs bun, încheind turul pe poziția a treia, în spatele principalelor candidate la promovare, Gloria Buzău și Suporter Club Oțelul Galați, este de așteptat ca lotul de jucători să nu sufere mari modificări.
„Am reușit să formăm un grup alcătuit din jucători de calitate, care au demonstrat că merită să evolueze pentru această echipă. E adevărat că sunt mulți fotbaliști tineri, de perspectivă, în lot, cărora suntem dispuși să nu le punem piedici în calea afirmării în cazul în care vom primi oferte convenabile pentru club din partea unor echipe din eșaloanele superioare”, a declarat Dorin Goian.
Fundașul central Stejărel Vișinar, mijlocașul Andrei Cerlincă și portarul Ionuț Puianu sunt în acest moment produsele de export ale grupării rădăuțene, care ar putea părăsi clubul în acestă iarnă în eventualitatea unor oferte concrete.
În ceea ce privește pregătirea de iarnă, Bucovina va efectua un stagiu de pregătire centralizată la Sucevița, cel mai probabil, urmând să se perfecteze în perioada următoare și un număr de 5-6 meciuri amicale.
„Am demarat discuțiile în acest sens cu FC Botoșani, însă intenționăm să facem propuneri de jocuri test și altor grupări din zonă, precum Ceahlăul Piatra Neamț, Sănătatea Darabani, Șomuz Fălticeni sau Foresta Suceava. Dorim să efectuăm o pregătire de iarnă bună, astfel încât să fim capabili să repetăm parcursul bun din tur. Cu atât mai mult că este liniște la echipă, jucătorii sunt cu banii la zi, iar primarul Nistor Tatar ne-a asigurat de sprijinul Consiliului Local Rădăuți și 2019”, a precizat antrenorul – jucător Daniel Bălan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava