MOPAN Suceava

Formația de Liga a III-a Bucovina Rădăuți va da startul pregătirilor pentru noul sezon competițional pe data de 8 iulie. Rădăuțenii vor demara antrenamentele cu un nou antrenor principal, Iulian Ionesi fiind cel care îi ia locul pe banca tehnică lui Daniel Bălan, care a ales să-l urmeze pe Dorin Goian la Foresta Suceava. Ionesi va fi ajutat de secunzii Dragoș Tătar și Cristian Butnariu, clubul păstrând însă și colaborarea cu profesorul Marius Lup.
Conducătorii grupării rădăuțene au precizat că vor respecta cu strictețe măsurile de siguranță în ceea ce privește oprirea răspândirii noului coronavirus și au anunțat că pe durata antrenamentelor baza sportivă a stadionului Municipal din Rădăuți va fi închisă publicului.
În privința lotului de jucători, trebuie precizat că Bucovina a pierdut câțiva jucători importanți în intersezon, precum Andrei Alecsandru, plecat la Aerostar Bacău, Vasile Vitu, ajuns în curtea Forestei Suceava, Vasilică Mihăeș, transferat la Metalul Buzău și Bogdan Melinte, care a revenit la FC Botoșani, clubul de care aparține.
Pe de altă parte, gruparea rădăuțeană a reușit să prelungească contractele scadente a nu mai puțin de 11 fotbaliști, în frunte cu golgheterii Ionuț Plămadă și Ionel Stoian, și continuând cu portarul Ionuț Puianu, fundașii Florin Antonesei, Mugur Florescu, Alexandru Ciobanu și Abel Coajă, mijlocașii Vasile Dănilă și Daniel Bejenar și atacanții Robert Ciobanu și Cătălin Coroamă.
Ediția de campionat 2020-2021 a Ligii a III-a va începe, cel mai probabil, în ultima decadă a lunii august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava