Concert pascal
MOPAN Suceava

Festivalul Bucovina Rock Castle va avea loc, anul acesta, în perioada 25 – 27 august, în incinta Cetății de Scaun a Sucevei. Organizatorii au anunțat primele trupe care vor concerta pe perioada celor trei zile ale festivalului, aspectele legate de acces și campingul gratuit urmând să fie anunțate în perioada următoare. Pentru anul acesta, capul de afiș al festivalului este chitaristul Uli Jon Roth (Tokyo tapes revisited), fost chitarist al formației Scorpions. Potrivit organizatorilor, Uli Jon Roth a arătat de la bun început, prin tehnică și stil, că nu e un muzician oarecare iar sound-ul său l-a scos în evidență în peisajul rock al anilor ’70. Fostul chitarist Scorpions a realizat patru albume de studio împreună cu această formație, precum și un album live. În momentul de față, Uli Jon Roth a pornit a inițiat un nou proiect muzical în care, alături de trupa sa, cântă în manieră proprie hit-uri ale formației alături de care s-a consacrat.

Printre trupele deja anunțate pentru Bucovina Rock Castle se mai numără Russkaja și Mother’s Cake, ambele din Austria sau Planet o Zeus din Grecia. În Cetatea de Scaun a Sucevei vor mai concerta clujenii de la Luna Amară, formație care la finalul anului trecut a lansat un album nou, „Aproape”, iar în primăvara lui 2017 au lansat primul său DVD, „Live @ Conti”. O altă trupă care se află pe afiș este și Toy Machines, sucevenii din această formație reîntorcându-se anul acesta pe scena destivalului care i-a propulsat pe scena underground. La Suceava vor mai concerta și trupele românești Dirty Shirt, Basska, Travka, White Walls, Unflicted, Fluturi pe Asfalt, Relative și Sky Swallows Challenger. Pe scena Bucovina Rock Castle vor urca și membrii formației Kempes. Trupa este condusă de solistul Ovidiu Ioncu „Kempes”, cel care a cântat și a devenit cunoscut alături de trupa Cargo, el cântând ulterior și în în formația Rezident EX.

Reamintim că printre invitații edițiilor Bucovina Rock Castle din anii anteriori s-au numărat Jan Akkerman, Nazareth, Vader, Dark Funeral, Dog Eat Dog, Negură Bunget, Bucovina, Zdob și Zdub, Dubioza Kolektiv, Jinjer, Alternosfera sau Vița de Vie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava