Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina va avea calitatea de invitat special al Agri Travel în cadrul Târgului de Comerț de la Bergamo, care va avea loc la finalul acestei luni. Precizările au fost făcute de președintele Asociației România – Lombardia, Robert Răducescu, prezent la finalul săptămânii trecute, la Suceava, la ediția de anul acesta a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”.
Amintim că în ultima ședință a Consiliului Județean Suceava a aprobat participarea la Târgul de Comerț din localitatea Bergamo, din Italia, în cadrul căruia județul va avea la dispoziție un stand de prezentare cu o suprafață de 16 metri pătrați. Aprobarea participării la acest târg s-a făcut fără votul consilierilor PSD, liderul acestora, Cătălin Nechifor, precizând că oferta turistică va fi prezentată la „un târg greșit”, în condițiile în care evenimentul este specializat în alte domenii, de la mobilier, energie, construcții, și până la electrocasnice și materiale textile.
Prezent sâmbătă la Suceava, președintele Asociației România – Lombardia, Robert Răducescu, a ținut să precizeze că alături de alți suceveni plecați din diaspora din Italia a fost unul dintre cei care a făcut lobby pentru participarea județului Suceava la târgul de comerț de la Bergamo. Robert Răducescu a ținut să precizeze că participarea la acest târg de comerț reprezintă un prim pas înainte de prezența județului Suceava la unul dintre cele mai mari târguri de turism din Italia Agri Travel, care va avea loc tot în localitatea Bergamo, în primăvara anului viitor, specializat în promovarea turismului rural și a turismului lent.
„Invitația făcută de organizatori pentru județul Suceava de a participa la Târgul Agri Travel a venit în urma prezentărilor și demersurilor noastre. Eu sunt și manager, activez și în mediul asociativ, și sunt și președintele Asociației România – Lombardia. Am fost unul dintre cei care a prezentat regiunea Bucovina organizatorilor Agri Travel, dar și în același timp am făcut lobby și pentru a aduce Wizz Air aici în Suceava, în perioada în care nu era actuala conducere a Consiliului Județean. Nu am nici o problemă de culoare politică, aici e vorba de România. Nu mă interesează cine administrează la un moment dat un județ, dar dacă putem să promovăm România, o promovăm oricum și necondiționat”, a declarat Robert Răducescu.
El a ținut să explice faptul că organizatorii Agri Travel vor avea un stand propriu în cadrul Târgului de Comerț de la finalul acestei luni, în cadrul căruia vor promova marele târg de turism din primăvara anului viitor. Robert Răducescu a subliniat faptul că în cadrul standului Agri Travel de la târgul de comerț, trei zile vor fi dedicate Bucovinei.
El a adăugat că zona Bucovinei a fost aleasă ca invitat special pentru a promova în cadrul târgului de comerț ediția de anul viitor a Târgului de Turism Rural Agri Travel. De asemenea, el a adăugat că Târgul de Comerț de la Bergamo va fi deschis de un spectacol susținut de Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava.
„Bucovina este invitatul special al târgului de comerț pentru a promova Agri Travel, și implicit pentru a ne promova pe noi ca regiune. Este un cadou făcut Bucovinei, și datorită bunei munci duse de noi în Italia. Consider că e un moment în care ar trebui să fie bucuroși toți pentru că avem numai de câștigat din asta. În primul rând că ne promovăm frumusețea locurilor, bogăția noastră, a oamenilor, a tradițiilor. În al doilea rând avem posibilitatea să atragem cât mai mulți turiști și să contribuim în felul acesta la relansarea economiei locale”, a spus Robert Răducescu, el adăugând că „Vom avea o șansă să îndreptăm și să corectăm și imaginea falsă creată de media în Italia, prin a le arăta cum suntem noi cu adevărat, ducând tradițiile noastre, cu oamenii noștri și cu modul cum știm să fim noi efectiv. Și zic eu că din toate acestea avem numai de câștigat. Îmi pare rău că acum trebuie să se ajungă la o dispută politică, dar nu are legătura cu politica. E o chestie pur de marketing, este o promovare a județului Suceava, a regiunii”. Robert Răducescu a mai precizat că este pentru prima dată când organizatorii Târgului de Turism Agri Travel din Bergamo au decis să se promoveze prin intermediul unui județ din România, urmând ca Suceava să fie prezentă și evenimentul din primăvara anului viitor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava