Concert pascal
MOPAN Suceava

Anunţarea primelor rezultate ale exit-poll-urilor pentru primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale a fost primită cu o bucurie imensă de membrii PDL şi PNL prezenţi duminică seara la sediul Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL. Liderii judeţeni ai celor două partide au urmărit rezultatele prezentate de postul de televiziune Realitatea TV, iar scorul lui Klaus Iohannis, de 32,1%, a fost primit cu un ropot de aplauze şi o explozie de bucurie. După anunţarea primelor rezultate, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a declarat că „sunt bucuros de victoria dreptei, chiar dacă a fost o victorie fragmentată”. Balan a spus că în data de 16 noiembrie, când va avea loc al doilea tur de scrutin, „unitatea dreptei va fi Klaus Iohannis preşedinte”. „Bucuria nu este nici ca cea a lui Geoană, în 2009, şi nici ca aroganţa lui Victor Ponta, când spunea că în primul tur va mânca popcorn. Este o bucurie pragmatică, rezultată dintr-o realitate clară. Şi realitatea este Victor Ponta 38%, ceea ce ne arată că pe 16 noiembrie îl vom avea preşedinte pe cel care ştie ce înseamnă România lucrului bine făcut”, a spus Ioan Balan.

Ioan Balan a fost completat de deputatul PDL Sanda-Maria Ardeleanu, care a spus că aceste prime rezultate arată că „minciuna are picioare scurte, iar ceea ce este clădit pe minciună nu rezistă”. Ardeleanu s-a declarat profund nemulţumită de felul în care Ministerul Afacerilor Externe a organizat alegerile pentru românii din străinătate, subliniind faptul că „Diaspora a fost umilită”.

De precizat că la sediul PDL au fost prezenţi şi câţiva reprezentaţi ai liberalilor suceveni, printre aceştia numărându-se liderul Organizaţiei Municipale Suceava, Marius Zmău, viceprimarul PNL al Sucevei, Ovidiu Doroftei, precum şi consilierul Dan Roibu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava