Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava va dispune în acest pentru modernizarea și întreținerea străzilor de o sumă de 48,63 de milioane de lei însemnând în jur de 10 milioane de euro. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu. El a subliniat că 22,5 milioane de lei vor fi utilizați pentru reparații iar restul pentru investiții. Lista de investiții este deshisă de ruta alternativă Suceava-Botoșani pentru care este alocată cea mai mare sumă de bani adică 17,75 de milioane de lei. Pe listă mai figurează parcarea supraetajată din zona Primăriei-4 milioane de lei și parcările de reședință-2 milioane de lei.

”Avem străzi care sunt în curs de modernizare cum ar fi Lev Tolstoi, Traian Țăranu, Crângului, Ștefan Luchian, Micșunelelor, Barbu Delavrancea, Emil Cioran, Aleea Jupiter, 28 Noiembrie, Ștefan Octavian Iosif, Petuniilor, Ion I. Pincio. Dacă vorbim de lucrările de reparații aici avem multe străzi care vor fi reparate cu covoare asfaltice și anume profesor Leca Morariu, Oituz, Tudor Vladimirescu, Ștefan Dracinschi, 6 Noiembrie, Mihai Eminescu, Mărășești, Mihail Kogălniceanu, Ion Neculce, Octavian Băncilă, Luceafărului, Lazăr Vicol, Aleea Jupiter, Victoriei, Stațiunii, Duzilor, Mesteacănului, Castanilor, Calea Burdujeni 2, Prieteniei, Rândunicii, Mitocului, Nicolae Iorga, Muncii”, a arătat Ion Lungu.

El a precizat că mai sunt alte 134 de străzi care sunt prinse la plombare. ”Avem un buget foarte generos în acest an la care se adaugă strada Vasile Pârvan care se modernizează pe fonduri europene lucrările fiind deja începute”, a adăugat primarul Sucevei. El a ținut să menționeze că de lucrări se va ocupa cel mai probabil asocierea firmelor Conbucovina, SUCT, Florconstrut și Autotehnorom și și-a exprimat speranța că acestea nu vor avea probleme cu lipsa forței de muncă așa cum s-a întâmplat anul trecut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava