Concert pascal
MOPAN Suceava

Bukovina Vicovu de Jos s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la futsal după ce a învins cu 10-1 gruparea Ceahlăului Piatra Neamț. În această fază a competiției, echipa vicoveană va juca împotriva formației United Galați, echipă clasată pe locul 4 în ierarhia Ligii I.

„Vom întâlni una dintre cele mai bune echipe din România și acest lucru nu poate decât să ne bucure și să ne stimuleze în același timp. Chiar dacă pornim cu șansa a doua, vom încerca să dăm totul pe teren, mai ales că vom beneficia și de sprijinul propriilor suporteri. Oricum, moralul în sânul lotului este unul ridicat după victoria entuziasmantă din ultimul meci din campionatul Ligii a II-a, când am reușit să ne impunem, după un joc spectaculos, pe terenul celor de la Colțea Brașov. Acest succes ne face să sperăm în continuare la locul al doilea, care asigură prezența la barajul pentru promovarea în Liga I. Acest obiectiv n-ar fi fost imposibil de îndeplinit dacă n-am fi primit acea penalizare de șase puncte din partea Comisiei de Disciplină. Acum avem de recuperat 5 puncte față de ocupanta poziței secunde, dar nu ne dăm bătuți. Sperăm să scoatem maximum din confruntările directe”, a declarat antrenorul grupării sucevene, Cristin Burlică.

Confruntarea dintre Bukovina Vicovu de Jos și United Galați din optimile Cupei României la futsal va avea loc cel mai probabil pe data de 18 februarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava