MOPAN Suceava

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii câmpulungeni au primit plângerea din partea unei femei de 76 ani, din Câmpulung Moldovenesc, cu privire la faptul că în data de 18 martie 2021 a fost ameninţată telefonic cu incendierea locuinței și cu acte de violență de către nepotul său.

Victima nu a fost agresată fizic, însă datorită ameninţărilor repetate din partea nepotului său, i-a fost indusă o stare reală de temere, fiindu-i frică să se întoarcă la domiciliul ei. Nepotul femeii este cunoscut cu un comportament violent verbal față de bunica lui, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, sens în care față de acesta, bătrâna a mai solicitat în trecut evacuarea de la domiciliu a nepotului, dar apoi a revenit asupra deciziilor și l-a reprimit în casă.

În urma completării formularului de risc şi efectuării analizei răspunsurilor la întrebările formulate, s-a constatat că este întrunit punctajul pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, femeia de 76 de ani precizând în mod expres faptul că doreşte acest lucru şi fiindu-i înmânat un exemplar al acestuia înscris.

În urma emiterii ordinului de protecţie provizoriu şi a măsurii evacuării din domiciliu, nepotul femeii a fost cazat într-un adăpost de noapte din localitate pus la dispoziţie de către Primăria Câmpulung Moldovenesc.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracţiunii de „ameninţare”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava