Concert pascal
MOPAN Suceava

Veronica Chiuchiușan din satul Mihoveni, comuna Șcheia, a fost sărbătorită de autoritățile locale la împlinirea vârstei de 100 de ani. Duminică ea a făcut centenarul fiind născută în data de 14 februarie 1916.

O delegație din partea primăriei Șcheia în frunte cu primarul Vasile Andriciuc, viceprimarul Ilie Cojoc și consilierii locali Vasile Panciuc și Petru Poroch ambii din satul Mihoveni, s-a deplasat la domiciliul sărbătoritei pentru a-i ura ”la mulți ani” și a-i oferi un buchet de flori și un tort.

”Este o mândrie pentru comunitate să o avem printre noi pe bunica Veronica având în vedere că nu mulți oameni ating vârsta de 100 de ani. E un semn de respect din partea noastră pentru toți gospodarii din comună. Îi urez bunicii la mulți ani și să se bucure în continuare de copii, de nepoți și de strănepoți și de tot ce este mai frumos în viață”, a declarat Andriciuc.

Din nefericire însă starea de sănătate a Veronicăi Chiuchiușan este destul de precară. Ea este țintuită la pat de mai bine de jumătate de an și comunică foarte greu. Are grijă de ea fiica sa, Maria Rosnovan. ”Stă la pat de astă vară. Până atunci mai ieșea afară ajutându-se de scaun. A fost chinuită săraca. A fost bolnavă permanent de prin anul 1968 și a avut cinci operații. E tare de inimă așa cum au spus și medicii care au tratat-o de-a lungul timpului. Are tensiunea foarte bună chiar și la vârsta asta. Eu iau pastile și nu am tensiunea ei. Nu se mai poate deplasa, a slăbit foarte mult dar este conștientă”, a declarat fiica bătrânei. Veronica Chiuchiușan a rămas văduvă în urmă cu 30 de ani. Are doi copii, doi nepoți și un strănepot. Locuiește în aceeași casă cu fiica ei. Trebuie spus că până acum Primăria Șcheia a mai sărbătorit trei săteni care au ajuns la 100 de ani.

Bunica Veronica din Mihoveni sărbătorită la împlinirea centenarului, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava