Comenzi MOPAN Suceava

La data de 15 noiembrie 2022, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud – Direcția Regională Vamală București, ca urmare a controlului efectuat au descoperit 1.819 bucăți căști cu fir, design’’APPLE’’, 3.834 bucăți căști bluetooth design ‘’APPLE’’ și 288 bucăți încărcătoare pentru telefoane purtând sigla ‘’HDMI’’, toate reprezentând bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mărcile susmenționate.

Mărfurile au fost descoperite într-un container sosit din China aparținând unei societăți comerciale cu sediul în orașul Kiev, Ucraina.

Bunurile în discuție au fost reținute de către lucrătorii vamali iar valoarea acestora , în situația în care ar fi fost comercializate pe piața la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 2.236.500 lei.

Bunuri în valoare de 2.236.500 lei reținute de către inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava