MOPAN Suceava

În perioada 23.02-27.02.2023, inspectorii vamali din cadrul Autorității Vamale Române – Direcția Generală de Coordonare și Control Vamal – Serviciul Coordonare Echipe Mobile și Control Operativ împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au desfășurat o acțiune comună pe linia prevenirii și combaterii faptelor de fraudă vamală și evaziune fiscală.

Cu această ocazie, inspectorii vamali împreună cu polițiștii de frontieră au descoperit, în mai multe mijloace de transport, peste 13.000 de bunuri constând în parfumuri, articole vestimentare, marochinărie și produse de încălțăminte, 300 kg cafea și aproximativ 30.000 țigarete de diferite mărci, care aveau timbru fiscal bulgăresc sau nu aveau aplicat niciun timbru fiscal.

Bunurile care prezentau suspiciuni de contrafacere sau erau nedeclarate la intrarea în spaţiul comunitar, cu o valoare totală de aproximativ 1.400.000 RON, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în timpul acestei acțiuni, autoritatea vamală a aplicat un nr de 22 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 127.000 RON.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava