MOPAN Suceava

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava va acorda o bursă de excelență care să răsplătească rezultatele excepționale ale studenților. Bursa se obține prin concurs și va fi de 4000 de lei, în cazul rezultatelor la nivel individual, sau de 8000 de lei, pentru rezultate obținute de echipe de studenți. Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a lansat competiția pentru acordarea Bursei de excelență „Ștefan cel Mare”, bursă care răsplătește eforturile depuse de studenții suceveni pentru obținerea unor rezultate remarcabile în domeniul științific, cultural, artistic sau sportiv, la nivel internațional. Bursa se acordă prin concurs, o singură dată pe an, pe baza rezultatelor din ultimele 12 luni, cuantumul acesteia fiind de 4000 de lei, în cazul rezultatelor la nivel individual, sau de 8000 de lei pentru rezultate obținute de echipe de studenți, sumă plătită într-o singură tranșă.
”Rezultatele excepționale vor fi astfel răsplătite nu numai prin intermediul burselor de performanță științifică, cultural-artistică sau sportivă, care se acordă în universitatea noastră de 4 ani, sau a burselor de merit, binecunoscute în comunitatea academică, ci și prin această nouă formă de recunoaștere a excelenței în diferite domenii, excelență a cărei valoare adăugată reprezintă o nouă emblemă pentru USV”, se arată într-un comunicat al instituției.
Pentru obținerea bursei de excelență, studenții sau echipele de studenți se pot înscrie, în intervalul 22 – 28 februarie 2017, prin depunerea unui dosar la Prorectoratul cu Baza Materială și Probleme Studențești, în care se vor prezenta rezultatele importante obținute la nivel internațional, însoțite de documente doveditoare (diplome, certificate etc.).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava