Concert pascal
MOPAN Suceava

După organizarea de cursuri de calificare gratuite, este momentul să facilităm absolvenților dar și altor persoane în căutarea unui loc de muncă, încadrarea în câmpul muncii!

Miercuri, 24 iulie 2019 începând cu ora 11:30, la Restaurantul Select din Fălticeni, Județul Suceava vom organiza Bursa locurilor de muncă, ediția I, din cadrul Proiectului A.M.I.C. –  Acțiuni Multiple și Integrate pentru Comunitate – cod proiect 115048.

Evenimentul are ca scop facilitarea întâlnirii dintre angajatori și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, pentru meseriile în care s-a obținut calificare: bucătar, cofetar-patiser, îngrijitor bătrâni la domiciliu, frizer/manichiurist, tehnician maseur, șofer categoriile CC+E, ș.a.

În cadrul bursei ne dorim să fie prezente societăți care activează în domeniile:

  • Alimentației Publică (restaurante, săli de evenimente, unități de catering, laboratoare de cofetărie și patiserie, ș.a.),
  • Coafură și alte activități de înfrumusețare (coafor, frizerie, manichiură),
  • Asistență socială, fără cazare, pentru bătrâni și pentru persoane aflate în incapacitate de a se îngriji singure (îngrijiri la domiciliu),
  • Activități de întreținere corporală (saloane de masaj),
  • Transporturi,
  • Alte domenii conexe care sunt în căutarea de personal calificat în meseriile: bucătar, cofetar-patiser, îngrijitor la domiciliu, frizer, manichiuristă, tehnician maseur, șofer categoriile CC+E.

Participanții vor avea la dispoziție câte un spaţiu dedicat în care să-si prezinte oferta de locuri de muncă precum și posibilitatea expunerii de rollup-uri şi alte materiale promoţionale.

Cu acest prilej, îi invităm pe toți agenții economici din zona Fălticeni, jud. Suceava, care au posturi de lucru vacante, să participe in mod gratuit, cu oferta de locuri de muncă.

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ este organizată de către Solicitant – Centrul Diecezan Caritas Iași în colaborare cu partenerii de proiect – Primăria Comunei Preutești și Școala Gimnazială Preutești, județul Suceava.

GRUPUL ȚINTĂ al proiectului din cadrul bursei locurilor de muncă este alcătuit din 110 participanți din care 10 angajatori și 100 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

OBIECTIVUL GENERAL AL PROIECTULUI: reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială prin dezvoltarea și implementarea de măsuri integrate: oferirea de servicii sociale (educaționale, consiliere, mediere, formare profesională), medicale (servicii stomatologice, servicii oftalmologice) și socio-medicale (servicii de îngrijire la domiciliu) pentru un număr de 560 persoane din comunitatea marginalizată (non romă) din comuna Preutești, județul Suceava.

Valoarea totală a proiectului este de 16,989,905.36 lei din care 16,902,064.15 lei valoare nerambursabilă UE.

Perioada de derulare a proiectului este: 12 februarie 2018 – 11 februarie 2021.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Mai multe informaţii privind proiectul în cadrul căruia organizăm prezenta Bursa a locurilor de muncă, puteţi obţine la adresa de e-mail: amic@caritas-iasi.ro, pe pagina de grup Facebook:  Proiect A.M.I.C  sau pe site-ul www.caritas-iasi.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava