Concert pascal
MOPAN Suceava

SC ETHOS SRL în parteneriat cu AJOFM SUCEAVA organizează BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ în data de 29.03.2013, ora 1000, în Holul Mare al Casei de Cultură Suceava. Acest eveniment va reprezenta activitatea de încheiere a proiectului“Formare profesionala pentru dezvoltarea resurselor umane din mediul rural, in judetul Suceava”.

Obiectivul proiectului a fost acela de a facilita integrarea şomerilor/persoanelor inactive/persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă/ pe piaţa muncii în mediul rural din judeţul Suceava (pentru localitățile: Șcheia, Mitocu Dragomirnei, Todirești, Pătrăuți, Ciprian Porumbescu, Moara, Ipotești, Bosanci, Udești, Verești) prin asigurarea unui cadru profesionist de consiliere şi formare profesională în domenii non-agricole. Proiectul a asigurat, pentru persoanele din grupul ţintă, un sprijin permanent, concret şi oportun, actualizat la contextul economic actual, incluzând aspecte elementare de informare, consiliere profesională, şi dezvoltare personală, consolidate prin cursuri de formare profesională, astfel încât, până la această dată indicatorii proiectului să fie îndepliniți în totalitate.

Proiectul a atins obiectivului general prin:
1) promovarea, în cadrul a zece campanii de informare, a oportunităţilor de ocupare în activităţi non-agricole pentru 420 de şomeri/persoane inactive/persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din mediul rural în judeţul Suceava;
2) creşterea gradului de ocupare în activităţi non-agricole prin consilierea unui număr de 210 şomeri/persoane inactive/persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din mediul rural;
3) promovarea mobilităţii ocupaţionale prin furnizare de cursuri de formare profesională în domenii non-agricole, solicitate pe piaţa locală şi regională (lucrator in comert, frizer, operator calculator electronic si retele), a unui număr de 64 de şomeri/persoane inactive/persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din mediul rural;.
4) asigurarea accesului la ocupare în activităţi non-agricole a grupului tinta si nu numai.

Proiectul „Formare profesională pentru dezvoltarea resurselor umane din mediul rural, județul Suceava” este co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013, Axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.2 „Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane și ocuparea forței de muncă”.

Bursa locurilor de munca reprezinta o oportunitate de intalnire a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca cu angajatorii. Intrucât oferta de muncă prezentată de angajatori este variată, evenimentul este deschis pentru toți cei interesati. Evenimentul este public.

La acest eveniment sunt așteptate peste 30 de firme, cateva dintre ele raspunzand domeniului in care au fost efectuate cursuri de formare profesionala: lucrator comercial, frizer, operator calculator. Aceasta bursa a locurilor de munca se adreseaza in special grupului tinta de 210 persoane al proiectului, dar fiind un eveniment de importanta publica, intrarea este libera.

Pentru detalii -Manager Proiect Marius Vatavu 0745/35.35.30

 
Pentru detalii va sta la dispozitie Manager de Proiect , Marius Vatavu – 0745.353.530

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava