Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproape 400 de locuri de muncă vacante pot fi ocupate la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Aceasta va fi organizată, vineri, simultan, la Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Suceava, începînd cu ora 10. La mare căutare sunt lucrătorii în prelucrarea lemnului, construcţii, restaurante şi alimentaţie publică, dar și IT-știi.

La Suceava, acțiunea este organizată la Iulius Mall, la etajul I, în zona liftului panoramic, la Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se desfăşoară la sediile Punctelor de lucru ale AJOFM, iar la Rădăuţi fi la Casa Germană.

“Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educaţie şi de anul absolvirii studiilor”, anunță AJOFM Suceava. La nivelul judeţului Suceava bursa a înregistrat 369 locuri vacante din care 192 posturi sunt scoase la concurs în Suceava, 62 la Fălticeni, 73 la Rădăuți și 42 la Câmpulung Moldovenesc, la eveniment anunţându-şi prezenta aproximativ 65 de angajatori. Domeniile de activitate care au înregistrat un număr important de locuri vacante, ce solicită calificări profesionale, sunt prelucrarea lemnului, construcţii, restaurante şi alimentaţie publică, iar cele mai solicitate specializări cu studii superioare, până în prezent, sunt inginerii, specialiştii IT, designeri grafică şi economiştii. AJOFM Suceava precizează că formularele de înregistrare a ofertelor de locuri vacante pentru bursă pot fi trimise până la data de 17 octombrie, ora 12:00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava