Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc, pe 20 octombrie, simultan, în patru localități din județ. Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educație și anul absolvirii studiilor.
AJOFM Suceava anunță că organizează vineri, 20 octombrie 2017, la Iulius Mall Suceava, parter, zona liftului panoramic, începând cu ora 10, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul are loc simultan și în localitățile Fălticeni, Rădăuți și Cîmpulung Moldovenesc, la sediile Punctelor de lucru din localitățile Fălticeni și Cîmpulung, precum și la casa Germană din Rădăuți.
Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa.
Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educație și anul absolvirii studiilor.
Informarea mediului sucevean de afaceri cu privire la organizarea acestui eveniment a început deja, un număr de 235 de angajatori suceveni, la care se adaugă și cei cu sediul în localitățile arondate punctelor de lucru ale agenției, au fost invitați să participe la acest cadru de mediere. Confirmările angajatorilor au început să vină, iar formularele de înregistrare a ofertelor de locuri vacante pentru bursă pot fi trimise până pe data de 19 octombrie, ora 16, mai informează e.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava