MOPAN Suceava

Doi dintre cei mai talentaţi tineri jucători de la Sporting Suceava, Alex Buziuc şi Răzvan Bâgu, au semnat contracte cu gruparea FC Vaslui şi au şanse să joace în primul eşalon valoric al fotbalului românesc. Potrivit afirmaţiilor managerului de la Sporting, Ciprian Anton, singurul lucru asupra căruia conducerile celor două cluburi nu au căzut încă de acord este legat de partea financiară a transferurilor.
„Cei doi au fost urmăriţi de ceva vreme şi cred că este un mare pas înainte aceasta plecare a lor la FC Vaslui. Este vorba de contracte care se vor întinde pe trei-patru ani. A rămas ca, până la finele acestei săptămâni, să încheiem şi actele între cluburi”, a declarat managerul Ciprian Anton.
Conducerea clubului Sporting Suceava s-a arătat dispusă să-l cedeze pe fundaşul Constantin Ferariu la concitadina Rapid, dar numai în condiţiile unei oferte concrete din partea „ceferiştilor”.
Recent, de la Sporting Suceava a mai plecat mijlocaşul Cornel Căinari, care susţine în aceste zile probe de joc la gruparea Rapid Chişinău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava