MOPAN Suceava

Bursa de Valori București (BVB) găzduiește în data de 5 mai 2016 întâlnirea Comitetului de lucru și a Managementului executiv al Federației Burselor de Valori Euro-Asiatice (FEAS).

Agenda evenimentului de la București acoperă subiecte precum statusul activităților FEAS, rapoartele grupurilor de lucru și cele mai recente proiecte privind Platforma de Investiții pentru IMM-uri și Inițiativa de Dezvoltare Durabilă a Burselor de Valori (UN SSE Initiative).

„Suntem onorați să întâmpinăm membrii FEAS la București. Fiecare întâlnire FEAS reprezintă un pas înainte pentru înțelegerea dezvoltării piețelor de capital, pentru a rămâne informați, și oferă grupurilor de lucru șansa de a privi spre proiecte mai îndrăznețe în regiune” a declarat Ludwik Sobolewski, Directorul General al Bursei de Valori București.

Dr. Omran, Președintele FEAS: “Întâlnirea Comitetului are ca obiectiv activarea rolului FEAS de a consolida capacitățile piețelor emergente în depășirea provocărilor tot mai mari cu care se confruntă în prezent „. Dr. Omran a adăugat, de asemenea, că întâlnirea are drept scop afirmarea FEAS ca „o nouă frontieră de investiții”. „Perioada următoare va fi martoră unui nou plan de integrare și încurajare a membrilor să adopte practici de dezvoltare sustenabilă prin Inițiativa de Dezvoltare Durabilă a Burselor de Valori ” a declarat Dr. Omran.

În plus, Președintele FEAS a declarat: “Întâlnirea se concentrează pe lansarea unei noi platforme pentru IMM-uri, platformă ce va facilita IMM-urilor din țările membre accesul la finanțare și extinderea afacerilor, ceea ce va conduce la creștere economică.”

FEAS este o organizație profesională a instituțiilor pieții de capital, activând în țările Euro-Asiatice. În prezent, federația reprezintă interesele a 33 de membri, 11 membri afiliați, 3 observatori și 4 membri bilaterali, incluzând instituții de post-tranzacționare, asociații de brokeri și federații regionale din 30 de țări.

Bursa de Valori București construiește în prezent o piață competitivă în Europa Centrală și de Est. BVB oferă oportunități de finanțare pentru companiile care vor să atragă investiții din piața de capital din România. Începând cu anul 2013, piața de capital din România s-a angajat într-un proiect de dezvoltare ambițios, acela de a fi promovată de către providerii globali de indici de la statutul de piață de frontieră la cel de piață emergentă. Mai multe informații despre Bursa de Valori București și proiectele sale sunt disponibile pe website-ul companiei www.bvb.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava