Concert pascal
MOPAN Suceava

Procurorii au reconstituit filmul accidentului provocat de manelistul Culiță Sterp (30 de ani) în centrul Clujului, la 17 noiembrie. Surse din poliție au susținut că manelistul Culiță Sterp s-a ascuns în toaleta din parc. În timp ce polițiștii se aflau la locul accidentului, la un interval de 20-30 minute de la producerea accidentului, manelistul a fost identificat în parc și a recunoscut că el a condus autoturismul care a provocat accidentul, notează click.ro.

Victima lovită a ajuns la spital și a suferit leziuni traumatice care au necesitat două-trei zile de îngrijiri medicale, care nu i-au pus în primejdie viaţa, conform raportului medico-legal. Șoferul Daciei nu a formulat plângere penală împotriva lui Culiță Sterp. Însă manelistul este acuzat de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, potrivit sursei citate.

Mai rău, pentru Culiță Sterp, analizele toxicologice arată că în momentul accidentului din Cluj, artistul era sub influența substanţelor psihoactive.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ca-n-filme-urmarit-de-politie-culita-sterp-s-a-2224027.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava