MOPAN Suceava

Cabral a ținut să împărtășească o parte din gândurile sale legate de showbiz, pe blogul personal. Acesta a vorbit despre părerea de ansamblu pe care și-a format-o în atâția ani de televiziune, despre industria în sine, dar și despre persoanele care activează în acest domeniu, potrivit click.ro.

„Uite, lucrez de 20 de ani într-un domeniu care bombardează oamenii cu frumusețe. Uneori frumusețe naturală, sinceră. Dar de prea multe ori cu frumusețe de plastic și silicon, machiaje de câte 4-5 ore și sute de euro, păcăleli cu lumini puse ca să înșele ochiul și editări foto și video menite să taie anii și să adauge… perfecțiune. Falsă. Mă uit la noi, frumușeii… la sfârșitul zilei. Cu bube și coșuri, riduri în colțul ochilor, părul rărit și cearcăne sub ochi. Dar tu nu ne vezi așa, cu bube și coșuri, riduri în colțul ochilor, părul rărit și cearcăne sub ochi. Tu vezi doar perfecțiunea. (…) Pentru că 99% dintre toți ăștia de-ți zâmbesc de la TV nu sunt nici pe departe așa frumoși precum îi vezi.”, a explicat Cabral pe blogul personal, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cabral-dur-la-adresa-showbiz-ului-astia-de-ti-zambesc-de-la-tv-nu-sunt-asa-frumosi

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava