Concert pascal
MOPAN Suceava

Cabral intervine în „scandalul” Delia. Simpaticul prezentator de la Pro TV a trimis un mesaj cu un puternic impact emoțional, după ce lumea s-a împărțit în două tabere de când artista a anunțat că nu vrea copii. Îl știm glumeț și simpatic, dar de această dată, îndrăgitul om de televiziune a avut un ton mult mai serios, notează click.ro.

În vârstă de 45 de ani, prezentatorul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” își începe mesajul amintindu-ne că este tatăl a trei copii. „Am cel mai mic drept să comentez alegerea Deliei?”, se întreabă Cabral într-o postare făcută pe o rețea de socializare. Ulterior, vedeta e de părere oamenii ar trebui să respecte alegerile altor persoane. Acesta susține că nu e „normal la cap, decent sau de bun simț” să ne dăm cu părerea despre deciziile pe care le ia un un om viața lui, potrivit click.ro. În finalul postării, Cabral are și un sfat formidabil de viață pe care l-a învățat de la famila lui: cu cât pierzi mai mult timp bârfindu-i pe alții, cu atât ai mai puțin timp să te gândești la tine.

Citește articolul complet și vezi ce a spus Cabral, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cabral-mesaj-cu-impact-puternic-dupa-ce-delia-a-2214167.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava