MOPAN Suceava

Provocare de maximă intensitate pentru Cabral și Adela Popescu, noii prezentatori „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Cei doi pleacă departe de familie, casă, masă, mașină, pisică și rude, nu mai zicem de dorul de copii și partenerii de viață, pentru a fi gazdele unui sezon incendiar al noului show de la Pro TV, notează click.ro.

Vedetele ancorate în concurs au dat luxul pentru o viață în junglă. Rămâne de văzut dacă peripețiile vor fi la fel de piperate ca și cele trăite de concurenții din Survivor România, show difuzat tot de Pro TV.

Așadar, cei care vor participa la acest show vor avea resurse limitate, înconjurați de insecte și animale exotice, unele chiar periculoase. Rămâne de văzut cine va fi Regele sau Regina junglei.

Influencer, prezentatoare la „Vorbește lumea” și mamă a trei copii, Adela Popescu a acceptat provocarea de a pleca departe de familie pentru o lună de filmări în junglă. „Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.”, a spus Adela Popescu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/cabral-si-adela-popescu-prezentatorii-sunt-640803.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava