• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Daniel Cadariu, candidatul PNL care deschide lista la Senat, și-a exprimat dreptul de vot la secția amenajată la școala nr.1 din Gura Humorului votând cu  ”încredere și cu speranță în viitor”. ”Am votat astăzi  cu încredere și cu speranță. Încredere că suceveii au făcut analiza ultimelor 27de ani și speranța că vor fi prezenți în număr foarte mare la vot și vor vota de așa manieră încât să dea șansa acestui județ ca în următorii patru ani să se dezvolte în continuare”, a  spus Cadariu.El a fost însoțit la urne de liderul județean al liberalilor, Gheorghe Flutur, de președintele organizației municipale Suceava, Ion Lungu, de deputatul Ioan Bălan, care deschide lista pentru Camera Deputaților, de deputatul Radu Surugiu, candidat pe locul cinci la Camera Deputaților pe lista PNL și de vicepreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Niță.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava