Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, a declarat ca liderului PSD Suceava, Ioan Stan, îi este frică să intre în competiția pentru președinția Consiliului Județean și s-a decis să concureze pentru titlul de „penibilul anului”. “Ioan Stan dovedește, o dată în plus, faptul  că nu are și nu se pricepe la niciun fel de cultură. În ce privește „cultura agricolă” ne-a demonstrat de peste două decenii că știe cum se poate falimenta o unitate agricolă prosperă în termen record iar în prezent ține să ne demonstreze, o dată în plus, că este în afara actului cultural în general”, a spus Daniel Cadariu. El a adăugat că Ioan Stan încearcă în mod penibil să ducă în derizoriu realizarea de edificii culturale cum ar Muzeul minorităților naționale din Bucovina de la Siret sau Muzeul de Artă Sacră de la Fălticeni.

“Probabil că domnul senator Stan nu a auzit nici până astăzi despre investițiile extrem de importante din domeniu: restaurarea Cetății de Scaun a Sucevei, modernizarea Muzeului Național al Bucovinei și nici măcar nu știe nimic de investiția de la Muzeul ” Ion Irimescu”, de acasă, de la domnia sa, de la Fălticeni.

Da, este drept, aceste reușite sunt ale actualului Președinte al Consiliului Județean Suceava, domnul Gheorghe Flutur. Iar noi sucevenii știm că Președintele PSD Suceava tremură doar când îi aude numele. Și de atâta „curaj nebun” a trimis o doamnă la bătălie, în timp ce el nu iese din casă”, a declarat senatorul PNL Suceava, care a adăugat că “și dacă nu putem avea neapărat pretenții cu privire la un domeniu atât de „sensibil” pentru parlamentarul din Fălticeni, este greu de acceptat să constatăm faptul că nu prea își face treaba de senator fălticenian. Păi când stai „ascuns sub pat” este clar că nu ai părăsit localitatea de domiciliu

Daniel Cadariu a mai spus ca dacă ar fi făcut acest lucru, Ioan Stan ar fi știut faptul că aproape toate drumurile județene din zona pe care o reprezintă sunt deja modernizate sau în curs de asfaltare.

“Cetățenii din majoritatea localităților din jurul   municipiului Fălticeni știu că prin eforturile Consiliului Județean Suceava și prin implicarea directă a Președintelui Gheorghe Flutur drumurile din Slatina, Mălini, Cornu Luncii, Boroaia, Horodniceni, Rădășeni, Vulturești, Hârtop, Bogdanești, Râșca sunt de curând asfaltate iar lucrările la drumurile de pe Axa Suceava-Iași, prin Ipotești, Bosanci, Udești, Liteni, Dolhasca au început deja.

Și aceasta după ce PSD-iștii de la București,  Iași și Suceava au blocat cu îndârjire și prin toate mijloacele  vreme de patru ani demararea proiectului”, a încheiat Daniel Cadariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava