Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul PNL de Suceava, Daniel Constantin Cadariu, constată că în această săptămână a Centenarului Marii Uniri, ce ar fi trebuit să-i găsească pe toți românii împreună ”nu atât în faptă cât mai ales în spirit”, că cei care conduc astăzi România doar în beneficiul lor nu înțeleg și nici nu le pasă de unicitatea sacră a acestui moment. El arată că în fuga lor permanentă de a rămâne veșnic „la butoane” și diperați că românii au înțeles minciuna imensă „împachetată” drept „Program de Guvernare”, PSD-iștii lui Dragnea au apelat la „manipularea prin dezbinare” a tututor.

Negând evidențe, reguli și cutume europene PSD-iștii amenință și jignesc constant reprezentanții grupurilor parlamentare din cadrul Parlamentului European, în asaltul lor asupra justiției și a principiilor ei de bază”

”Atacă orbește, fără noimă și fără un dram de logică, instituții europene precum Comisia Europeană, Parlament European, Comisia de la Veneția, comisari europeni, președinți și vicepreședinți ai Parlamentului European și ai Comisiei Europene. Negând evidențe, reguli și cutume europene PSD-iștii amenință și jignesc constant reprezentanții grupurilor parlamentare din cadrul Parlamentului European, inclusiv pe cei ai grupului din care fac și ei parte, în asaltul lor asupra justiției și a principiilor ei de bază.PSD-ul  împarte „sârguincios” România în două prin procedee de manipulare de sorginte bolșevică și comunistă. Inventează fără încetare motive ale dezbinării între diferite categorii sociale, profesionale, etnice: bugetarii sunt pusi împotriva salariaților din mediul privat prin decalajul uriaș dintre salariile acestora, generat de o creștere artificială a veniturilor primilor.

Discriminarea evidentă a categoriilor profesionale între ele prin aplicarea diferențiată a majorărilor salariale la nivelului anului 2022, 100% pentru unii (parlamentari, medici) față de procente derizorii pentru alții, dar și în cadrul acelorași categorii profesionale (medici față de brancardieri și personalul nemedical din spitale)”, a explicat Cadariu.

Periodic este asmuțită majoritatea împotriva minorităților etnice pentru a abate atenția de la „subiecte fierbinți”

Parlamentarul liberal mai arată că românii încă rămași să muncească în țară sunt asmuțiți prin campanii mediatice diabolice împotriva Diasporei românești de pretutindeni ”care este ostracizată, înjurată, jignită, bătută cu sălbăticie în piețe”. ”Periodic este asmuțită majoritatea împotriva minorităților etnice (germani, evrei, etc.) pentru a abate atenția de la „subiecte fierbinți” care îi ard tot mai des pe cei din PSD-ul lui Dragnea cum ar fi problemele personale cu justiția sau nesfârșitele remanieri guvernamentale. Înveninează relația pensionari – pensionari prin menținerea și înmulțirea pensiiilor speciale uriașe și refuzul de a indexa pensiile celor mulți la început de an, în concordanță cu indicele de inflație și cel al creșterii salariului mediu net. Actualii pensionari, beneficiari ai Pilonului I de pensii, versus viitorii pensionari, beneficiari ai Pilonului II de pensii, prin „furtul” lunar a 2,25% de la ultimii în disperarea de a petici bugetul de pensii al primilor”, a spus Cadariu.

În ultimii doi ani, PSD-ul lui Liviu Dragnea învrăjbește PSD-iștii cu PSD-iștii în scopul eternizării „conducătorului suprem” în libertate și în fruntea „bucatelor”

Nu în ultimul rând senatorul liberal a mai arătat că în ultimii doi ani, PSD-ul lui Liviu Dragnea învrăjbește PSD-iștii cu PSD-iștii în scopul eternizării „conducătorului suprem” în libertate și în fruntea „bucatelor”. ”Trei Guverne în 2 ani , unele „ucise” prin moțiuni de cenzură ilare depuse de către PSD împotriva PSD, aproape 70 de miniștri și aproximativ 50 de remanieri de miniștri în mai puțin de doi ani, dar și zeci de „decapitări” și excluderi care de care mai „răsunătoare” Ponta, Zgonea, Grindeanu, Tudose, Firea, Țuțuianu, Stănescu, Neacșu , pentru „liniștea tătucului”. PSD-ul a „reușit” să asmută primarii PSD beneficiari a zeci de proiecte din „pușculița” PNDL-ului, cei care au înțeles „să scoată basca în fața șefului”, împotriva primarilor PSD, ce au fost umiliți eventual cu câte un proiecțel de valori simbolice. În multe cazuri primarii din cele două categorii fiind din același județ”, a subliniat senatorul PNL, care a concluzionat că ”în ajunul Centenarului, PSD-ul lui Liviu Dragnea în loc să unească dezbină totul”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava