Senatorul PNL de Suceava, Constantin Daniel Cadariu, consideră că liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, dă dovadă că nu este dispus să vadă realitățile din județ și investițiile realizate de actuala administrație județeană condusă de Gheorghe Flutur. „Am un mesaj pentru senatorul din Fălticeni ascuns în vizuină. Se pare că domnul Stan suferă de miopie. Nu e dispus să vadă și probabil nici să audă nimic și contestă orice evidență. Și am să repet lucruri spuse recent în speranța că v-ați reuși să rețină”, a precizat Daniel Cadariu. El a adăugat că dacă Ioan Stan ar încerca să se deplaseze puțin în jurul localității sale de reședință, ar afla faptul că aproape toate drumurile județene din zona ce i-a oferit prin vot cinci mandate de parlamentar sunt proaspăt modernizate. Cadariu s-a referit la localitățile Mălini, Slatina,  Cornu Luncii,  Boroaia,  Hârtop,  Vulturești,  Dolhasca,  Rădășeni și Horodniceni.  „Iar dacă domnul Stan ar binevoi ca măcar în ajun de alegeri locale  să viziteze și restul județului ar vedea și restul până la 300 km de drumuri județene asfaltate de către Consiliul Județean condus de președintele Gheorghe Flutur în acest mandat. Este vorba în primul rând de drumul județean de la Frasin la Broșteni, cel care a fost blocat la finanțare de celebra  Viorica Dăncilă, dar a fost făcut din banii alocați de către Consiliul Județean”, a spus senatorul PNL de Suceava. El a amintit și de rutele de la Frătăuții Noi la Vicovul de Jos și de la Panaci la Bilbor, dar și de drumurile județene ce străbat localitățile Pleșa, Mușenița, Dărmănești, Arbore, Volovăț, Straja,  Brodina, Ulma și Pătrăuți.

„Iar dacă vorbim de infrastructura rutieră din județ modernizată în ultima perioadă, știe deja orice sucevean de bună credință că prin implicarea și insistența lui Gheorghe Flutur multe din drumurile naționale ce străbat județul au fost reabilitate: DN2 de la Suceava la SIRET dar și sectoarele Sadova – Sucevița, Vicovul de jos – Putna, Câmpulung Moldovenesc – Vatra Moldoviței,  Milișăuți – Rădăuți. Și tot în această perioadă au fost finalizate lucrările la tronsoanele de drumuri naționale de pe valea Bistriței.

Îmi închipui faptul că președintele PSD Suceava înghite cu greu aceste realități și  aproape că îl poți înțelege. Când ești decis să te relaxezi și nu te interesează soarta echipei din care faci parte, când refuzi competiția pentru președinția consiliului județean și pui pe altcineva la „înaintare „, din moment ce nu accepți nici măcar să deschizi lista pentru consiliul județean pentru a da încredere colegilor ce urmează să se lupte în județ ce îți rămâne de făcut? Să te umpli de rușine,  de penibil și de ridicol și să apelezi la metode jenante, dar specifice PSD-ului, de atacuri politice „suburbane”. În disperarea lor că vor suferi o înfrângere usturătoare la următoarele alegeri, președintele PSD Suceava împreună cu cei din camarila personală lansează atacuri fără fundament, de multe ori „urât mirositoare „, împotriva adversarilor politici.

Folosesc plăci demodate,  inventate de multe ori chiar de ei, cum ar fi cea cu „doctorul ” Flutur, considerând că vor fi aduși la putere pe „calea coronavirusului”, doar prin simplul fapt că se ascund în spatele unor măști”, a mai declarat Daniel Cadariu. El le-a recomandat social democraților „să dea masca jos”, să nu se mai ascundă în spatele unor comunicate scrise de alții și eventual să apeleze la masca sanitară și „să părăsească viziunile călduțe”.

„Să iasă printre oameni,  să treacă pe la colegii lor din localitățile din județul Suceava care nu i-au mai văzut de multă vreme, să vadă ce lucruri sunt deja făcute în teritoriu,  să înțeleagă ce alte așteptări concrete au sucevenii, cu alte cuvinte să se apuce de muncă și să nu fugă că lașii prin „concedii politice”. Sau de la politică.

Pentru că lumea cunoaște realitățile locale sau județene și sunt convins că la vot ii va sancționa pe cei care doar „mimează” politica”, a încheiat Daniel Cadariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava