Ministrul antreprenoariatului și turismului, Daniel Cadariu, a transmis un mesaj de Ziua Independenței Naționale a României pe care îl redăm integral:

”Ziua Independenței Naționale a României, sărbătorită pentru prima oară pe data de 10 mai, este un bun prilej de a ne aminti importanța restabilirii adevărului istoric și de a îndepărta radical valul negru care s-a așezat asupra valorilor și tradițiilor, impregnate în identitatea noastră, ca popor.

Concret, pentru 81 de ani, în perioada 1866-1947, data de 10 mai a fost dedicată Zilei Naționale a României, până când regimul comunist a denaturat faptul istoric. Mai mult, semnificația acestei zile nu se oprește aici. Tot pe 10 mai, în 1877, în timpul guvernării liberale, România și-a proclamat independența, iar în 1881, țara noastră a devenit regat, cunoscând ulterior, timp de mai bine de o jumătate de deceniu, un adevărat progres economic. În acest an, splendoarea sărbătoririi zilei de 10 mai ne-a fost redată, fiind dedicată independenței naționale! Profit de acest prilej pentru a le transmite tuturor românilor, din țară și din afara granițelor, un călduros „la mulți ani”!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava