Comenzi MOPAN Suceava

Senatorul PNL de Suceava, Constantin Daniel Cadariu, a anunțat că „mașina de tocat minciuni” PSD – ALDE „a băgat marfă proaspătă” în campania electorală, furând două inițiative legislative ale PNL pe care le-au prezentat drept creație proprie. Constantin Daniel Cadariu a precizat că cele două proiecte de lege fac referire la scăderea TVA la lemnul de foc pentru populație de la 19% la 9% și la preluarea de către stat a creditului de 17 milioane de euro din componenta gaz a proiectului „Utilități și mediu la standarde europene”. „Asta după ce PSD+ALDE au votat împotriva celor două  proiecte de legi în plenul Senatului României. Dacă vor într-adevăr să fie adoptate cele două legi le cer imperativ să le introducă pe ordinea de zi a Camerei Deputaților în această sesiune legislativă, să se prezinte la muncă, adică la ședința plenului Camerei Deputaților, și să voteze pentru.
Dar nu mai miră nimic atunci când vine vorba de <minciuna și furtul> practicate metodic de <alianța> dintre <ciuma roșie> și <partidul fiului unui turnător la securitate>”, a declarat senatorul PNL de Suceava.
Cadariu a adăugat că unii continuă și dezvoltă zilnic minciuna începută în 2016 și intitulată „Program de guvernare”, aspect confirmat de realizări precum: „0” autostrăzi și centuri ocolitoare, în timp ce localitățile din țară sunt sufocate de traficul rutier, „inaugurarea cu repetiție” de 3 ani de zile a acelorași lucrări de infrastructura pentru 2-3 ore, după care dispar toate utilajele odată cu televiziunile: centura Sucevei, centura Bacăului, podul de la Domnești, drumul rapid Craiova-Pitești sau „0” spitale regionale, în timp ce în mai toate spitalele existente apar infecții nosocomiale iar sute de români internați mor anual de o banală gripă.
„În anul 2018 <au furat> în medie 600 de lei de la fiecare dintre cei 5,2 milioane de pensionari prin amânarea cu 6 luni a majorării legale a pensiilor cu rata inflației, plus jumătate din creșterea salariului mediu. Mai mult, în primele patru luni din 2019 deja <au luat cu japca> de la fiecare pensionar, în medie câte 400 de lei prin amânarea până în septembrie a majorării legale. Și o vor face și în următoarele 4 luni, iar în 2018 <au sustras>, în medie, câte 1100 de lei din conturile fiecăruia dintre cei 7 milioane de viitori pensionari beneficiari ai Pilonului II prin reducerea contribuției legale de 6,1% la 3,75%”, a mai declarat Constantin Daniel Cadariu.

Cadariu: „PSD și ALDE au bulversat piața muncii din România prin mărirea artificială a salariilor unor bugetari <uitându-i> complet pe ceilalți bugetari și pe toți cei din mediul privat”

Senatorul PNL de Suceava a atras atenția că în anul 2019 suma va ajunge în medie la 1400 de lei de la fiecare viitor pensionar. De asemenea, el a mai arătat că PSD și ALDE au bulversat piața muncii din România prin mărirea artificială a salariilor unor bugetari <uitându-i> complet pe ceilalți bugetari și pe toți cei din mediul privat, ”pe care de altfel îi urăsc, după cum s-a putut vedea cu ceea ce s-a întâmplat în Diaspora și cu multinaționalele”. Senatorul liberal a mai precizat că cele două partide de guvernământ au generat un deficit comercial lunar al României de aproape 1,5 miliarde de Euro, adică exact banii din salariile mărite artificial care au generat o creștere economică „mincinoasă” și nesustenabilă, fără a fi susținute de o creștere simultană a investițiilor.
„Iar ceilalți sunt preocupați doar de îngroparea sistematică a liberalismului în folosul exclusiv a unor interese personale sau de grup, și anume susținerea cu înverșunare a ofensivei PSD împotriva economiei private: TVA split, supraimpozitarea muncii part-time, OUG 114 cu taxarea suplimentară a activității din energie și comunicații, avalanșa de inițiative legislative împotriva mediului de afaceri și a sistemului bancar, propuneri stângiste, populiste și total anticonstituționale, declarate ca atare de către CCR, atacul, pe alocuri mai acerb decât al PSD-ului, asupra sistemului de justiție care „a îndrăznit” să-i cerceteze atunci când au dat declarații mincinoase în cauze penale, dar și inventarea <statului paralel>, cel cu care Dragnea stătea la masa, cu șorici și vin, care nu îi lasă să intre în față la biroul de permise de conducere, în loc să stea la rând ca orice cetățean”, a încheiat Constantin Daniel Cadariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava