Muzeul Bucovinei

Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, susține că ”minciuna” este singura modalitate de activitate politică a PSD Suceava. El a afirmat că senatorul Ioan Stan împreună cu deputata Mirela Elena Adomnicăi au votat împotriva adoptării Anexei 7.02 din Legea bugetului de stat pe anul 2021 adică anexa prin care au fost suplimentate alocările din taxa pe valoare adăugată pentru Județul Suceava cu suma de 36.352.000 lei.

Cadariu a arătat că banii sunt necesari pentru echilibrarea bugetelor locale ale celor 60 de primării împrumutate pentru Programul Utilități și Mediu în vederea achitării ratelor și dobânzilor aferente anului 2021 și pentru achitarea restanțelor din anul 2020.

”Cu alte cuvinte doi dintre cei mai înalți demnitari PSD-iști ai Sucevei au votat împotriva intereselor legitime a peste 60% dintre locuitorii județului Suceava. Nu mai punem la socoteală faptul că peste 50% dintre cele 60 de localități sunt administrate de către primari membri ai PSD Suceava”, a explicat parlamentarul liberal.

În opinia sa, acest fapt este cu atât mai greu de acceptat dacă se are în vedere aspectul că în perioada 2012-2019 în care PSD-ul a guvernat România, acestuia nu i-a păsat de „drama financiară ” în care au trăit peste jumătate dintre localitățile județului. ”PSD-știi nu au mișcat nici un deget în sprijinul lor, deși tocmai ei au „obligat” practic în anul 2004 Consiliile locale din fiecare localitate să devină parte a „țepei financiare” intitulate „Utilități și Mediu la standarde europene”. Ori în aceste condiții nu poți să nu consideri drept o mare colecție de minciuni declarațiile publice din ultima perioadă ale reprezenților PSD Suceava. Acele declarații de genul „Politica este și despre fapte, nu despre vorbe” atunci când se referă la adoptarea bugetului de stat pentru anul în curs. Ocazie în care unii dintre ei au votat așa cum am arătat anterior. Pentru că depunerea unor amendamente copiate de la parlamentarii PNL din mandatul trecut, de genul celor pentru centura municipiului Fălticeni sau pentru Spitalul din aceeași localitate, numai „fapte politice” nu reprezintă. Ci doar o nouă minciună livrată sucevenilor. Și asta pentru că PSD-iști de genul domnului Stan de la Fălticeni nu au explicat public niciodată de ce aceste probleme atât de importante pentru fălticeneni nu au fost deja rezolvate vreme de 20 de ani, timp în care aceasta doar s-a bucurat de cinci mandate de parlamentar”, a mai spus Daniel Cadariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava