MOPAN Suceava

Senatorul PNL de Suceava, Daniel Constantin Cadariu  vorbește într-un comunicat  de presă de ”durerea amarnică a PSD-iștilor suceveni prinși că s-au testat fără drept la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean”.Iată comunicatul integral:

”Conform „autodenunțului” făcut de  șeful PSD Suceava am aflat cu toții faptul că parlamentarii PSD din județ s-au testat pentru Covid-19 la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Suceava.  Iar acest lucru s-a întâmplat fără că aceștia să aibă fișă de internare la respectiva secție, ceea ce poate avea o conotație de altă natură. Poate chiar penală.  Oricum, din același „autodenunț” rezultă clar că doar autodenunțătorul a fost contact direct al unei persoane testate pozitiv cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Ceilalți demnitari PSD  s-au testat probabil doar din teamă. Această epidemie a scos la iveală din nou ipocrizia unui deputat PSD din Fălticeni.  Lipsit de simțul măsurii, depășind chiar orice limită a bunului simț,  se „cațără” pe suferința oamenilor generată de acest virus încercând să câștige puncte electorale sau politice. Cum să tot inventezi vinovății ale PNL-ului sau ale conducerii actuale a administrației județene cu privire la nesoluționarea unor probleme din județ, în condițiile în care majoritatea instituțiilor deconcentrate sunt conduse de către PSD-iști? AJOFM-ul, Direcția Silvică, Protecția Consumatorului,  Oficiul de Cadastru, instituțiile deconcentrate de la mediu sau de la agricultură sunt conduse de către PSD-iști, unii dintre ei cu funcții de conducere la nivel județean, alții foști prefecți sau subprefecți giranți de PSD. În orice caz,  oameni susținuți de PSD Suceava ce conduc o bună parte din județ de 7 ani de zile.

Revenind la ipocrizia domnului deputat Rădulescu, cel care consumă câte 7 paste de pix pe zi  pentru „problematica Covid-ului” de la SJU Suceava sau pentru a se exprima împotriva lui Gheorghe Flutur. Dar nu suflă o vorbă despre problemele de la spitalele din Fălticeni și Rădăuți, conduse așa cum se știe de către oameni ai PSD-ului. Criticul domn Rădulescu ar fi trebuit să fie preocupat mai curând de problemele lăsate nerezolvate în ultimii 7 ani de către PSD. În 7 ani nu au fost în stare să finalizeze Spitalul municipal Fălticeni, au lăsat blocate centura ocolitoare a Rădăuțiului și magistrala de gaz către Vatra Dornei, au exclus de la finanțare sala polivalentă de la Suceava. Și tot 7 ani i-au chinuit pe suceveni până s-au hotărât să aloce bani pentru centura Sucevei. După cum constatăm pentru domnul deputat 7 ani de zile nu înseamnă mare lucru. Te întrebi dacă primii 7 ani din viață înseamnă ceva pentru domnia sa.

Eu înclin să cred că la doar 6 luni de la plecarea de la guvernare PSD-iștilor le este dor de putere.

Nu le pasă lor de pandemiei, de români, de țară.

Au decis să se „cocoațe” inclusiv pe coronavirus în disperarea și obsesia lor de a-l da jos pe Flutur.

Și ce să pună în loc?

Vorbele goale din ultimii 7 ani de guvernare?

Neputința dovedită, chiolhanurile la care se consuma „whisky cu borcanul”, „ședințele de noapte” de pe la cabane, obediența manifestată față de Dragnea ce s-a arătat a fi fără de nici un folos pentru suceveni?

Domniile lor cred că locuitorii din județul Suceava uită că unii dintre ei au cerut intervenția unui elicopter SMURD pentru o banală durere de burtă, că alții s-au rătăcit în miez de noapte pe la urgență dar nu mai știau de ce, iar ce mai ” viteji” dintre ei s-au ascuns prin spitale pentru a „căpăta curaj” să semneze o banală listă împotriva infractorului Dragnea?

Și de ar fi să uite, sunt convins că are cine să le reamintească!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava