Mai multe localităţi din zona Rădăuţi Siret au fost afectate puternic de gheaţa care a căzut în urma furtunilor de duminică după amiază. Fotografiile postate pe reţelele de socializare arată dezastrul lăsat în urmă de căderile de gheaţă, culturile agricole fiind distruse aproape în totalitate. Cele mai mari pagube par a fi produse în localitatea Satu Mare, acolo unde cheaţa căzută a avut o grosime de câţiva zeci de centimetri. În mijlocul lunii iulie, localitatea Satu Mare arăta mai mult ca în mijlocul iernii, gheaţa acoperind culturile şi străzile, aşa cum se poate vedea din fotografiile postate pe Facebook de Alexandru George.

De asemenea, în mai multe localităţi din zona Rădăuţi, gheaţa, care avea dimensiuni de câţiva centimetri, a provocat pagube însemnate la construcţii, mai multe acoperişuri fiind distruse aproape în totalitate.

Până în momentul de faţă nu a fost efectuată o evaluare a pagubelor produse de căderile de gheaţă şi nici nu se ştie exact numărul localităţilor afectate de fenomenele meteo periculoase.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava