Concert pascal
MOPAN Suceava

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, lăsând în urmă zeci de melodii care au făcut istorie, nenumărate speculaţii despre viaţa controversată pe care a dus-o şi o avere impresionantă care a revenit celor trei copii ai săi. Ajunşi la maturitate, fiecare dinte cei trei copii ai săi au pornit în direcţii diferite pentru a-şi îndeplini visele şi se pare că dorinţele lor sunt costisitoare! Drept dovadă este cadoul de majorat pe care şi l-a făcut mezinul familiei, Blanket Jackson, notează click.ro.

Blanket Jackson, cel mai mic dintre copii lui Michael Jackson, a împlinit 18 ani şi şi-a făcut un cadou costisitor. El şi-a cumpărat o locuinţă care valorează nu mai puţin de 2.62 milioane de dolari.

Vila luxoasă este situată în Calabasas, într-o zonă care dispune de pază non-stop. Casa a fost construită în stil neo mediteranean în anul 1990 şi supusă renovării. Posedă şase dormitoare şi sapte băi, iar invitaţii se pot bucura de atmosfera unui salon desprins din filme. În plus, Blanket Jackson şi oaspeţii se pot relaxa în două livinguri ultramoderne, cu şemineu, potrivit mirror.co.uk.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/cadoul-exorbitant-pe-care-si-l-facut-fiul-lui-michael-jackson-cheltuit-2-milioane

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava