• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O seară specială de decembrie, în compania muzicii clasice, la Iulius Mall Suceava. De asta au avut parte toți cei care au răspuns invitației de a „Simți magia Crăciunului”, prin concertul extraordinar al Filarmonicii de Stat Botoșani, un cadou de sărbători oferit clienților săi de Iulius Mall.

Sâmbătă seara, în Iulius Mall Suceava au răsunat colinde și cântece de Crăciun, spre încântarea celor veniți să se bucure de frumoasele melodii. Și de această dată, concertul Filarmonicii de Stat Botoșani a avut parte de un public numeros și entuziast.

Mii de suceveni și nu numai s-au bucurat, timp de oră și jumătate, de o atmosferă de poveste, pe ritmuri clasice. Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani, dirijată de maestrul Tiberiu Oprea, i-a fermecat pe cei prezenți cu vivacitatea interpretărilor. Pe scenă au urcat soprana Mediana Vlad, solistă a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din București, dar și trompetistul Mirel Manea și soliștii Mădălina Omania și Virgil Prispian.

Surprizele muzicale vor continua la Iulius Mall Suceava!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava