MOPAN Suceava

În acest week-end, sucevenii sunt întâmpinați la Iulius Mall cu evenimente pe placul lor. Târgul Colecționarilor, atelier de creație, concurs de șah, spectacol umanitar și distracție pe patinoar sunt propunerile pentru sfârșitul de săptămână.

Cei aflați în căutarea unor cadouri deosebite pentru apropiați vor fi încântați să descopere la Iulius Mall Suceava, până duminică inclusiv, 4 decembrie 2016, o ediție specială a Târgului Colecționarilor. Expozanți din toate colțurile țării propun obiecte cu adevărat speciale, care poartă poveștile trecutului. Bijuterii și accesorii, piese de mic mobilier, numismatică, filatelie, tablouri, statuete, argintărie, ceasuri de colecţie, porţelanuri, cărți și multe alte articole sunt expuse la parterul Iulius Mall Suceava. Clienții vor găsi cu siguranță idei de cadouri aparte, pe care să le ofere celor pasionați de antichități sau care apreciază unicitatea.

Sâmbătă, pe 3 decembrie, de la ora 09.00, în sala de evenimente de la etajul Iulius Mall Suceava se va desfășura Concursul Județean de Șah, organizat de Palatul Copiilor. Cei mai iscusiți prichindei, care iubesc să joace șah, se vor întrece în mutări inteligente.

Tot sâmbătă, de la ora 11.00, Iulius Mall Suceava găzduiește spectacolul ,,Deschide ochii! Deschide inima!”, susținut de copii și persoane cu dizabilități. Evenimentul este organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Totodată, va fi și o expoziție cu diferite articole realizate de persoanele cu dizabilități.

În așteptarea lui Moș Nicolae, copiii pot demonstra la atelierul de creație cât de mult își doresc să fie răsplătiți pentru că au fost cuminți. De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco îi vor ajuta să realizeze decorațiuni de Crăciun, din lemn. Tot ce trebuie să facă prichindeii este să își pună în valoare îndemânarea și imaginația, materialele necesare fiind oferite de Iulius Mall Suceava. La final, năzdrăvanii vor lua micile creații acasă, pentru a le oferi cadou sau pentru a orna bradul.

În plus, clienții Iulius Mall Suceava pot completa oferta pentru petrecerea timpului liber cu sesiuni de dans pe gheață. Patinoarul Ice Dream și-a deschis porțile, fiind accesibil zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. Distracția la Ice Dream a rămas la aceleași prețuri ca și în anii trecuți. O sesiune de o oră şi jumătate costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava