• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cei care vor să ofere mărțișoare speciale sau cadouri unicat sunt așteptați de vineri până duminică inclusiv, 1 – 3 martie 2019, la Târgul de Antichități. Colecționari din toate colțurile țării și-au dat întâlnire la parterul Iulius Mall Suceava și își prezintă cele mai deosebite piese de demult. Clienții pot alege daruri aparte pentru doamne și domnișoare, pentru că sunt expuse bijuterii și accesorii a căror povești așteaptă să fie spuse. Piese de mic mobilier, numismatică, filatelie, argintărie, porțelanuri, tablouri și obiecte de artă, discuri, ceasuri și multe alte obiecte ancorate în trecut pot fi admirate și cumpărate la Târgul de Antichități.

Sâmbătă, prichindeii au liber la distracție, la atelierele de creație. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, alături de specialiștii Creativ & Deco, ștrengarii vor realiza mărțișoare, prin tehnici handmade care le pun în valoare îndemânarea și imaginația. Participarea este gratuită, iar materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava. La final, năzdrăvanii vor primi mărțișoarele create, pe care le vor putea dărui celor dragi.

Tot sâmbătă, de la ora 14.00, etajul Iulius Mall Suceava va găzdui demonstrații de robotică, susținute de elevii de liceu calificați în etapa națională a competiției BRD FIRST Tech Challenge România, organizată de Asociația Nație prin Educație. Evenimentul este organizat de echipa Filantronics a Liceului Teoretic Filadelfia Suceava, alături de ei participând echipele Circuit Dealerz (Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava), North East Dynamics (Liceul „Regina Maria” Dorohoi) și StefTech (Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava