Concert pascal
MOPAN Suceava

Crăciunul vine în curând și, ca în fiecare an, apare dilema: ce cadouri pregătim pentru familie și prietenii apropiați? ANSWEAR.ro vine în ajutorul vostru cu o listă de propuneri de cadouri.

Cadouri pentru cei în pas cu moda

Dacă persoanei pentru care pregătiți un cadou îi place să fie în pas cu moda, hainele sau accesoriile în tendințe sunt cea mai bună alegere. Culori și modele inspiraționale, croieli neobișnuite, modele venite direct de pe podium – acestea sunt doar câteva aspecte care scot în evidență cadourile originale de Crăciun.

O altă alegere: o geantă elegantă, un plic pentru ocazii speciale sau un model în formă rotundă și culoare intensă. O altă idee ar fi o pereche de tocuri înalte – neapărat cu un toc distinctiv sau accesorizate extravagant, cum ar fi cu o cataramă sau un lanț.

Fanii stilului streetwear vor adora puloverele și hanoracele (precum cele din colecția G-Star Raw) sau adidașii sclipitori care vor fi ca o bijuterie în dulapul lor. Pe de altă parte, cizmele de zăpadă pufoase și drăguțe, în culori vii, vor încânta fiecare persoană care dorește să se îmbrace deosebit și să nu simtă frigul pe timpul iernii.

Gadgeturi și accesorii

Poți alege gadget-uri elegante, care vor merge pentru orice stil: un breloc unic, într-o formă abstractă sau realistă, poate fi atașat atât la chei, cât și la geantă, în cazul femeilor. O curea din piele, cu o cataramă distinctivă, va schimba aspectul plicticos al unei ținute clasice formată din cămașă și pantaloni.

Să nu uităm de husa pentru smartphone, nu credem că mai există persoane care nu își țin telefoanele în husă. Dacă vrei ceva specific de Sărbători, poți opta pentru cele cu motive de Crăciun. De asemenea, decorațiunile colorate de Crăciun sau un set de lumânări parfumate. Un alt cadou mic și drăguț ar mai putea fi un pix acoperit cu cristale Swarovski care va face furori la locul de muncă sau în timpul orelor de curs, fie că acestea sunt online sau offline.

Putem împărți tipul cadourilor de Crăciun și în funcție de bugetul disponibil: să începem cu versiunea low-budget – aici avem un clasic, fără de care nu există Crăciunul – șosetele. Fie că alegi un model clasic sau unul cu motive festive, acesta poate fi un cadou senzațional, mai ales dacă vin ambalate într-o cutie de cadouri gata pregătită. O altă opțiune sunt accesoriile de iarnă, precum căciulile, fularele sau articolele din piele: portofele, curele și mănuși de bun gust. Acestea sunt întotdeauna o idee bună.

Cadourile cu care mergi la sigur dar sunt dintr-o gamă de prețuri mai ridicată pot fi bijuteriile: o pereche de cercei, o brățară sau un pandantiv frumos vor încânta orice femeie. Pentru un bărbat, pe de altă parte, un ceas de mână va fi o alegere excelentă pentru a-l însoți în momente importante din viața sa. Puteți arunca o privire în special la bijuteriile și ceasurile Fossil, Armani Exchange, Swarovski sau Emporio Armani de pe ANSWEAR.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava