• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În pragul sărbătorii de Crăciun colectivul Poliției Locale Suceava a încercat și anul acesta să aducă zâmbetul pe chipurile celor aflați în dificultate. De data aceasta ajutorul a vizat Căminul pentru Persoane Vârstnice Solca si Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri”.

”Dăruite cu generozitate de noi, lucruri obișnuite pentru majoritatea dar în același timp importante pentru cei 77 de vârstnici, au reușit să aducă puțină culoare și să lumineze chipurile sărbătorilor ce vor veni. La Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri” sunt aproape zilnic găzduite 21 suflete minunate care trebuie îngrijite. Zâmbetele și bucuria din ochii lor nu poate fi descrisă în cuvinte. Le adresăm mulțumiri tuturor colegilor ce s-au implicat pentru ca în această perioadă să se scrie o nouă filă din povestea noastră”, a declarat șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava