MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava continuă să le ofere clienților săi prilejul de a se bucura din plin de atmosfera sărbătorilor. Concert al artistului suedez Henrick Solera, spectacol de colinde și târguri de cadouri se află în tolba cu evenimente a Moșului.

Miercuri, 21 decembrie 2016, de la ora 17.00, cei prezenți în Iulius Mall Suceava se pot delecta cu un spectacol aparte de colinde și cântece de Crăciun. Ansamblul Folcloric „Rapsodia Bucovinei”, corul AMA DEUS, grupul vocal – instrumental „Schwartz Band” și baritonul Cezar Mitiuc vor urca pe scena din food court-ul Iulius Mall Suceava, pentru a oferi publicului cadoul lor muzical. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală „Friedrich Schwartz”, în parteneriat cu Iulius Mall Suceava.

Până pe 23 decembrie, clienții Iulius Mall Suceava mai au posibilitatea de a cumpăra accesorii în tendințe și bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase. La Bag Expo vor găsi peste 6.000 de genți, portofele, borsete, curele și altele. Totodată, Expomineralia reunește zeci de mii de bijuterii, accesorii și decoraţiuni din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase.

Luni, în a doua zi de Crăciun, sucevenii se vor bucura de o seară muzicală cu totul specială. De la ora 17.00, publicul din Iulius Mall Suceava va fi încântat cu un recital susţinut de Henrick Solera, artist internaţional, muzician şi entertainer de origine suedeză, al cărui show combină stilul clasic al lui Frank Sinatra, cu cel contemporan al lui Michael Bublé. Spectacolele lui Henrick Solera sunt antrenante și memorabile, pentru că împletesc pasiunea pentru muzică și comedie. La Iulius Mall Suceava va fi cel de-al doilea spectacol pe care artistul îl susține în România, primul fiind în ansamblul urbanistic Palas din Iași, dezvoltat tot de compania IULIUS.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava