Comenzi MOPAN Suceava

Colectivul Ambulatoriului de diabet zaharat, nutriție si boli metabolice din cadrul Spitalului Județean Suceava, coordonat de medicul primar Claudiu Cobuz, a dorit sa ofere o bucurie copiilor din Casa de tip familial „Colţ Alb”, din cadrul Protecţiei Copilului Suceava.

„Copiii s-au bucurat enorm de micul nostru cadou, însă bucuria noastră de a-i vedea pe ei fericiţi, entuziasmaţi şi voioşi a fost cu mult mai mare. Este frumos când primim ceva, dar mult mai frumos este atunci când dăruim, când noi aducem bucurie în inimile şi-n sufletele celor care trec prin grele încercări. Bucuria lor este de fapt adevărata noastră bucurie.” a declarat Dr. Claudiu Cobuz.

El a ținut să precizeze că sărbătorile sunt cel mai bun prilej de a ne reîntoarce mai mult şi mai profund către ceilalţi, acum fiind şi momentul în care gesturile şi gândurile bune pot construi un timp al bucuriei pentru copiii nevinovaţi părăsiţi de semeni şi lipsiţi de căldura unei familii.

Cadouri oferite de Ambulatoriul de Diabet zaharat și nutriție pentru copii din Casa de tip familial „Colț Alb” Suceava, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava