Concert pascal
MOPAN Suceava

Cadouri primite de câteva zeci de persoane obişnuite invitate să asiste la nunta Ducelui şi Ducesei de Sussex au fost scoase la vânzare pe eBay, potrivit contactmusic.com.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi Meghan Markle au decis să invite aproximativ 200 de persoane organizaţiile caritabile cu care colaborează, 100 de elevi şi alţi 610 locuitori din Windsor pentru a asista la ceremonia de căsătorie, care a avut loc la capela Saint George, sâmbătă, dar se pare că gestul lor frumos s-a transformat într-o oportunitate de a face bani pentru invitaţi – aceştia au scos la vânzare pe eBay cadourile regale primite.

Ficare dintre aceste persoane a primit o pungă pe care erau imprimate iniţialele „HM” şi data şi locul evenimentului şi conţinea, printre altele, o broşură cu programul ceremoniei religioase, un magnet de frigider, o monedă din ciocolată aurie, o ilustrată şi o sticlă cu apă. Însă, 34 dintre aceste persoane au decis să scoată la vânzare cadourile, iar luni seară, unele erau licitate deja la 10.000 de lire sterline.

Nunta Prinţului Harry, în vârstă de 33 de ani, cu fosta actriţă Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a fost urmărită de milioane de oameni din toată lumea. Doar în Marea Britanie, aproximativ 18 milioane de persoane – adică un sfert din britanici – au stat în faţa televizoarelor pentru a vedea ceremonia de căsătorie.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava