MOPAN Suceava

Ce poți face în weekend la Iulius Mall Suceava? Să bei o cafea cu gust de carieră și să îți pui imaginația în valoare, pentru că am pregătit un târg de joburi și ateliere de creație pentru copii.

Îți place să ieși la cafea cu prietenii? Cum ar fi dacă ai ieși la o cafea cu viitorul tău angajator? Sâmbătă, 22 februarie 2020, începând cu ora 10.00, se redeschide Cafeneaua cu Joburi, la etajul Iulius Mall Suceava. Până la ora 18.00, ai posibilitatea de a consulta oferta variată de locuri de muncă disponibile, din Suceava și din străinătate, și să te bucuri de savoarea băuturii care îți dă energie. La târgul inedit sunt așteptate toate persoanele care caută noi oportunități în carieră, indiferent de vârstă, nivelul de pregătire sau domeniul de specializare. Joburile vacante sunt în domenii precum: back-office, call-center, IT, construcții, servicii, producție, transport de mărfuri și persoane, agricultură, industria textilă și multe altele. Evenimentul este organizat de agenția de recrutare și consultanță ECIM, iar cei care își doresc pot primi și consiliere specializată, asistență în redactarea CV-ului, dar și sprijin în facilitarea interacțiunii directe cu angajatorii.

Faimosul șoricel Mickey Mouse va fi modelul pe care copiii de la Atelierul de Creație vor lipi și decupa, în această săptămână. Sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, micuții sunt așteptați de specialiștii Creativ & Deco, în zona Kids, să creeze pe șablonul din polistiren fața lui Mickey, așa cum și-o imaginează. Materialele sunt asigurate de Iulius Mall Suceava, iar la final, artiștii vor pleca însoțiți de noul prieten. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava