Concert pascal
MOPAN Suceava

Handbalul sucevean se află din nou în faţa unei performanţe de excepţie şi anume calificarea, pentru a doua oară, în finala Challenge Cup. CS Universitatea Suceava trebuie să “pecetluiască” acest lucru în Luxemburg în manşa secundă a semifinalei cu HC Esch. În tur, CSU Suceava s-a impus cu 23-21 după ce a dat impresia că poate câştiga detaşat.
Totuşi, dacă este să fim corecţi, handbaliştii suceveni au jucat mai bine în deplasare în Challenge Cup contra turcilor de la Ankaraspor şi mai ales a ciprioţilor de la SPE Strovolos. Trebuie puţină atenţie pentru că HC Esch nu este o formaţie asemănătoare cu cele două amintite anterior, ci una mai dinamică, cu un joc asemănător cu al sucevenilor. Oricum, jucătorii de la CSU au ocazia să demonstreze în handbalul European, pentru că în Luxemburg vor fi “ochi” care să-i vadă, că au valoare şi merită.
“Forma prinsă în ziua meciului va fi decisivă în disputa dintre noi şi luxemburghezi. Chiruţ şi Acatrinei şi-au revenit după accidentările din partida tur şi sper să facem un joc bun în Luxemburg. Dacă vom greşi mai puţin şi vom fi mai atenţi în apărare, atunci vom câştiga” a declarat directorul sportive al CSU Suceava, profesorul Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava