Concert pascal
MOPAN Suceava

Azi începe un nou sezon competiţional în eşalonul secund al fotbalului românesc. În prima serie a Ligii a II-a vor evolua şi grupările sucevene Rapid şi Bucovina Pojorâta. În prima etapă de campionat, Rapid Suceava va juca pe terenul celor de la CF Brăila, în timp ce echipa din Pojorâta va primi pe teren propriu replica grupării Gloria Buzău.

Rapid Suceava a transferat şase noi jucători înaintea debutului oficial de campionat. Noile achiziţii sucevene sunt Sorin Ciobanu (Metalul Reşiţa), Vlad Hânţescu (FC Voluntari), Alex Vrabie (FCM Dorohoi), Cătălin Strugariu (ASC Bacău), Edy Sandu (FCM Dorohoi) şi Marco Enciu (Farul Constanţa).

Antrenorul echipei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu s-a declarat mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie şi a afirmat că, împreună cu elevii săi, doreşte să-şi îndeplinească obiectivele, calificarea în play-off la finele sezonului regulat al seriei I a Ligii a II-a şi aducerea pe stadionul „Areni” a unei echipe de Liga I în Cupa României.
„Am făcut achiziţii bune şi faptul că există concurenţă pe posturi este benefic. Pentru noi principalul obiectiv este calificarea în play-off” a declarat antrenorul Tudoreanu.

Toţi cei nou veniţi în lotul grupării Rapid Suceava s-au declarat mulţumiţi de modul în care au fost primiţi, de atmosfera din lot şi au precizat că speră să demonstreze pe teren că au făcut o alegere bună şi să ajute formaţia suceveană să-şi îndeplinească obiectivele propuse.

Începând din acest sezon competiţional, la meciurile din Liga a II-a fiecare echipă trebuie să aibă obligatoriu în teren doi jucători sub 19 ani. În lotul echipei Rapid Suceava sunt şase tineri jucători care aspiră la marea performanţă: Niga, Jitariuc, Tăutianu, Mihai, Dănilă şi Aeroaiei.

„Am încredere în cei tineri, ştiu că le va fi greu să se acomodeze într-un campionat de seniori, dar sunt convins că se vor descurca” a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În prima etapă Rapid Suceava va evolua pe terenul celor de la CF Brăila şi speră să se întoarcă neînvinsă din această primă deplasare.

„Vom avea un meci dificil în compania unei echipe care are în componenţă jucători cu mare experienţă competiţională ca Onofraş sau Frunză. Noi mergem la Brăila să jucăm, să facem o partidă bună şi să începem cu dreptul acest sezon competiţional.
Sunt sigur că în cazul în care ne vom întoarce cu punct sau puncte de la Brăila, stadionul „Areni” va fi arhiplin la întâlnirea din etapa a II-a când vom juca cu FC Pojorâta” a conchis antrenorul formaţiei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava