MOPAN Suceava

Tânăra echipă de handbal feminin junioare IV a Clubului Sportiv „Olympic” Suceava a reuşit, după o perioadă foarte scurtă de pregătire, să se califice la turneul semifinal al Campionatului Naţional. Micile handbaliste sucevene pregătite de profesorul Dorel Ţugurlan au reuşit în turneul zonal care a avut loc la Iaşi un bilanţ de trei victorii şi o înfrângere. CS „Olympic” Suceava a depăşit formaţiile din Piatra Neamţ, Buhuşi, Roman şi a cedat în faţa gazdelor de la Iaşi.
Turneul semifinal al Campionatului Naţional de handbal feminin pentru juniori IV va avea loc se pare tot la Iaşi în perioada 17-19 mai. La competiţie s-au calificat echipe din Constanţa, Medgidia, Tulcea, Galaţi, Oneşti, Roman, Iaşi şi Suceava.
„Pentru noi este o performanţă că am reuşit în decursul a doar un an să alcătuim o echipă competitivă. Am fost felicitaţi pentru progresul nostru şi felicit şi eu la rândul meu jucătoarele noastre. Obiectivul nostru pentru acest moment a fost atins şi sperăm ca la turneul semifinal sportivele clubului Olympic să evolueze fără trac” a declarat preşedintele CS „Olympic” Suceava, Radu Mihalescu.
Din echipa de handbal feminin a CS „Olympic” Suceava au făcut parte sportivele: Andreea Pînzaru şi Ana Maria Mihalescu – portari, Anca Cibireac, Roxana Ureniuc, Ilinca Andronic, Andreea Taşcă, Ioana Neamţu, Doina Butnariu, Raluca Cristea, Andreea Ignat, Andreea Chiriac, Maria Hâncu, Corina Polocoşer, Florina Olariu.

Calificarea la turneul semifinal pentru echipa CS „Olympic” Suceava, un rezultat de excepţie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava