Concert pascal
MOPAN Suceava

Florin Călinescu l-a condamnat pe Cristian Pomohaci încă de când cazul preotului a ieșit la iveală. Omul de televiziune a avut o reacție dură după ce preotul-cântăreț a fost aplaudat de mii de oameni la un festival din Sibiu, în ciuda faptului că acesta este cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un minor, notează click.ro.

”În mâinile unor impostori, religia e cea mai profesionistă unealtă de spălat creiere. Nici măcar ATUNCI când Iisus, Fiul Lui, a fost bătut în cuie pe cruce, EL nu S-a ivit. Azi, la Jina, s-au arătat mai mulți impostori. Cel mai important, Pomohaci, abuzatorul de sex cu tineri. Al doilea primarul de acolo. Ai treilea, Orban și Turcan, căpetenii liberale. Ai patrulea, niște figuranți, spălati cu grija materiala, ani de- a rândul, pe creier de alungatul din biserica lui Cristos, Pomohaci.”, a scris florin călinescu pe Pagina lui de Facebook, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/calinescuin-mainile-unor-impostori-ca-pomohaci-religia-e-o-unealta-de-spalat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava